تولید سالانه بیش از ۲۷هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری
سرپرست جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۲۷هزار و ۶۰۵تن گوشت در این استان تولید میشود.

بهرامی با بیان اینکه وضعیت واحدهای تولیدی گوشت قرمز در استان بهبود یافته و به شرایط ایدهآل نزدیک شده است، افزود: نیاز سالانه به گوشت قرمز حدود ۱۲ هزار تن است در حالی که این استان به طور متوسط ۱۴ هزار و۸۸۵ تن مازاد دام تولید میکند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری بیان کرد: قیمت دام زنده در استان با توجه به شرایط بازار، بین ۲۹۰ تا ۳۰۰ تومان برای هر کیلوگرم گوشت بره متغیر است، این قیمت بسته به سن و جنسیت میش و بز دام زنده ممکن است به ۱۹۰ تا ۲۱۰ تومان کاهش پیدا کند.
بهرامی افزود: پیشبینی میشود که در ماه جاری، تولید گوشت قرمز به حدود دو هزار و ۳۰۰ تن برسد که از این مقدار، هزار و ۶۸۰ تن از دام سبک و مابقی از دام سنگین تأمین خواهد شد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد: تدابیری برای کنترل قیمت دام و جلوگیری از افزایش بیرویه آن در سراسر کشور اتخاذ شده است.
بهرامی عنوان کرد: با توجه به قیمتهای مناسب، دامهای مازاد استان به سایر استانها صادر میشوند، همچنین، برخی از انواع دامها مانند بز و میش، به دلیل تقاضای پایین در سطح استان، به بازارهای دیگر منتقل میشوند.